Spartanova Testdag bij Fysiotherapie zeeland

25-04-2014 13:42
Heb jij als sporter/sportster altijd al willen weten waar je de meeste kans loopt op blessures?! Fysiotherapie Zeeland in Middelburg organiseert op 23,24 en 25 mei testdagen voor alle recreatieve en prestatieve sporters in de regio.
De test is een sportspecifieke screening en maakt een blessurerisicoprofiel op. Na de test worden de uitslagen gelijk besproken en krijg je advies van de fysiotherapeut.
Het programma waar mee wordt gewerkt heet SpartaNova. SpartaNova is een spin-off van de Universiteit Gent en Universiteit Brussel. SpartaNova combineert de kennis en expertise van internationale vooraanstaande wetenschappers op het gebied van sportblessure, blessurepreventie en controle van de prestaties in een online applicatie, daarmee haalt het de nieuwste wetenschappelijke inzichten naar de praktijk. `Vorige maand ondergingen de spelers van het Belgische Elftal die naar het WK voetbal gaan in Brazilie de test.`
Na deze test ken je de sterke en zwakkere punten van je lichaam en weet je waaraan kan werken om blessures tegen te gaan. Online zijn al je resultaten en trainingsadvies te bekijken.
Wil jij weten als sporter hoe je ervoor staat?! Schrijf je dan nu in vóór dinsdag 20 mei 2014. De test duurt ca. 30 minuten en de kosten bedragen slechts 15 euro. Inschrijving kan via onderstaande mogelijkheden:
Email: info@fysiotherapiezeeland.nl  /  f.sonnemans@hotmail.com
Tel: 0118-616161